SLUITING KOEBEL

In eerdere berichten hebben wij aangegeven dat de verhuur van “De Koebel” met ingang van 1 september 2024 noodgedwongen zou worden beëindigd.

Inmiddels is ons door de aannemer Bijkerk aangegeven dat de verhuur mogelijkheden worden verlengd met bijna 1 jaar.

Dit betekent dus dat de definitieve beëindiging van de verhuurperiode is bepaald op 1 juli 2025.

Mocht U alsnog willen weten of de Koebel beschikbaar is, kunt U direct telefonisch contact opnemen met onze administratie telefoon: 06-48011383 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Met vriendelijke groet,

bestuur stichting de Koebel.

 

Samen erop uit in Zeeland!!
Wilt u er met een groep op uit in een mooie omgeving met volop natuur en een flinke scheut cultuur, niet te ver rijden van de Randstad? Kom dan naar het vriendelijke Zeeuwse dorp Burgh-Haamstede (Schouwen-Duiveland) en kies voor groepsaccommodatie De Koebel.

Al meer dan een halve eeuw weten zeer uiteenlopende gezelschappen van jong tot oud onze groepsaccommodatie te vinden. En dat komt vooral door de bijzonder gunstige ligging vlakbij het fantastische Noordzeestrand en een uitgestrekt natuurgebied van bossen en duinen. De groepsaccommodatie ligt op loopafstand van de pittoreske dorpjes Burgh en Haamstede, die alle voorzieningen bieden voor een heerlijk verblijf in Zeeland.

Groepsaccommodatie De Koebel: voor iedereen
Scholen, clubs en sportverenigingen, families, werkgroepen, bedrijven: groepsaccommodatie De Koebel heeft ze allemaal al eens een fijne logeerplek bezorgd.
U bent van harte welkom voor een of meerdere dagen of zolang u maar wilt. U kunt hier zien of De Koebel nog beschikbaar is in de door u gewenste periode.

Wilt u direct weten of de Koebel nog beschikbaar is? Neem contact met ons op! Bel 06-48011383

Groepsaccommodatie "De Koebel", Zandstraat 5, 4328 LM Burgh-Haamstede

strand 1200
Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh, Haamstede, Duikers, Mountainbikers, Scholen, Families, Groepsvakantie, Vakantie met groep Zeeland, Huisje, Burgh-Haamstede, Groepsverblijf, Kust.