DSCN1800 300Het gebouw van De Koebel is vrijstaand en ligt op ruim 3000 vierkante meter grond, dus volop ruimte! De groepsaccommodatie heeft vier slaapruimtes voor in totaal 60 personen, er is een recreatiezaal en een ruime keuken. Buiten zijn er een groot terras, een speelweide en parkeerplaatsen.

Slapen…

De Koebel beschikt over:

  • 1 Zaal voor 24 personen en 1 zaal voor 22 personen, met 2 douches en 4 wastafels per zaal.
  • 1 Zaal voor 10 personen, met douche en wastafel.
  • 1 Slaapkamer voor 4 personen, met douche en wastafel.
  • In totaal zijn er 4 toiletten, deze bevinden zich in de hal, apart van de slaapzalen.


Alle slaapzalen zijn voorzien van stapelbedden. Deze bedden zijn allen voorzien van een hoofdkussen. Het beddengoed, zoals kussensloop, hoeslaken en slaapzak of dekbed dient u zelf mee te brengen.

Heeft u nog meer slaapplaatsen nodig, dan kunt u het naastgelegen zomerhuisje (Barakje) erbij huren. Hier kunnen 6 personen verblijven. Het huisje beschikt over een eigen keuken, badkamer met douche en apart toilet.

Gezellig samen zijn…
Aan de voorzijde van het gebouw is de recreatiezaal, die gebruikt wordt als eetzaal, maar waar je ook lekker kunt zitten en een spelletje doen of televisie kijken. Deze zaal heeft een oppervlakte van circa 120 m2. Een grote kast vol spelletjes, sjoelbakken en een tafeltennistafel zorgen ervoor dat uw gezelschap zich ook bij wat minder weer niet verveelt. Er zijn in de recreatiezaal twee zithoeken en een TV/DVD speler. Er is gratis Wifi beschikbaar.

Koken…
Samen de maaltijden bereiden is niet alleen praktisch maar ook gezellig. De keuken is ruim opgezet, zodat u gemakkelijk met meerdere mensen aan de slag kunt. Er is een complete keukenuitzet aanwezig, van pannen tot servies. Ook vindt u er een groot gasfornuis met 6 pitten, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en magnetron.

Buiten spelen…
Groepsaccommodatie De Koebel heeft een grote speelweide waar u allerlei activiteiten kunt organiseren .Ook voor buiten hebben we een tafeltennistafel. Op het ruime terras bij de keuken staan 8 picknickbanken , zodat er buiten gegeten kan worden zodra het weer het toelaat. Er is voldoende ruimte om fietsen te stallen en er zijn waslijnen voor het drogen van handdoeken en zwemkleding. Aan de voorzijde van het gebouw zijn een aantal parkeerplaatsen.

Groepsaccommodatie, De Koebel, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh, Haamstede, Duikers, Mountainbikers, Scholen, Families.